Светът на Богове и Герои


 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 19, на Пет 26 Дек 2014, 20:18

Share | 
 

 Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Вто 02 Дек 2014, 15:24

First topic message reminder :Апартамента на Блу:
 

Слънцето грееше ярко, а Елизабет бе решила да излезе и да се разходи с приятелки. Бяха си взели сладолед и общо взето се забавляваха. От няколко дни насам Лизи не бе особено спокойна, но сега си бе позволила да се отпусне. Носеше със себе си резервния си камшик, тъй като другия и бе откраднат заедно с половината неща, а за капак я преследваха напоследък доста чудовища. Направо не бе истина. Но точно в момента всичко изглеждаше спокойно.
Двете момичета с които бе излязла на разходка се спряха пред един магазин с красиви рокли, а Елизабет се наведе да погали едно кученце на една жена с голяма шапка, която разговаряше с друга.
- Тази червената е уникална! - изписка едното момиче като издърпа Елизабет към витрината. Но момичето бе привлечено от нещо съвсем различно. Към нея се беше насочило нещо, което тя дори не можеше да опише. Но бе чудовище и това му личеше отдалеч. Кучето което бе галила до преди миг бе станало неспокойно, но като чели никой нищо нередно не виждаше.
- Аз ще... - , но нямаше как да довърши. Бе издърпана към витрината за да се "любува" на друга рокля. А чудовището наближаваше. Краката му бяха космати, но ръцете му сякаш бяха от метал. В лицето приличаше на човек, но върху главата си имаше някакво странно животно.
"Какво е това?!" Ели извади камшика си и след миг от него се появи и останалата част, тъй като той обикновено бе просто дръжка. Усети, че електричеството също не даде проблем, протичаше по цялото оръжие. А Ели просто чакаше леко скрита към стената на съседната сграда. И когато чудовището я връхлетя, другите две момичета се разпищяха, а Ели удари чудовището с камшика и то изръмжа. Не знаеше какво виждат смъртните, но определено и бе любопитно. Скоро нещата започнаха да се развиват със светкавична скорост и Елизабет бе притисната към стената, а жената с кучето метна нещо към чудовището. То се разпръсна и изчезна, а наоколо някои хора гледаха слисано.
- Хайде да вървим момичето. - додаде тя бързо, а Ели вдигна малкия нож от божествен бронз и тръгна след дамата, а другите две момичета ги последваха слисано.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя

АвторСъобщение
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Сря 10 Дек 2014, 18:58

Засмях се и погледнах корицата и свих устни.
-Не знам какво четеш, но не ми харесва. - Обрнах се към отново към гардероба и се заех да разполагам оръжията по тялото си. Не знаех дали на Елизабет ще е допадне тази гледка, но поне можеше да бъде сигурна, че не излизам невъоръжен. Е, всъщност май това нямаше да я успокои кой знае колко. Въздъхнах и се обърнах леко, поглеждайки към момичето на леглото. Пратих и въздушна целувка и побързах да изляза от стаята преди да съм се опитал да открадна книгата. Пича с татуировките не ми вдъхваше доверие... Щях да разгледам четивото и, когато се приберях.
Подвикнах че излизам и побързах да се озова на улицата. На свобода. Шумът на сутрешен манхатън изобщо не се отразяваше добре на нервите ми, но се чувствах спокоен като знаех, че Елизабет е на безопастно място. А и задачата ми нямаше да отнеме толкова много време. извдих телефона си набирайки няколко цифри.
-Ще съм при теб след час.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Сря 10 Дек 2014, 19:06

Денят минаваше доста бавно. Времето се точеше едва, едва, а книгата вече бе към средата. Елизабет постоянно менеше мястото си на четене. Ту от леглото на пода, от пода в хола на дивана, от дивана на някой стол. Не я свърташе на едно място, а нервите си избиваше с храна. Ядеше и ядеше и ядеше. Изобщо не мислеше, че някога пред живота си бе яла толкова много.
Оказа се, че майката на Блу харесва бащата на Ели като актьор и така Елизабет бе принудена да изгледа няколко филма с него. Но разбира се жената си нямаше и на идея чия дъщеря е Ели, затова и тъмнокоската си мълчеше.
Продължи да нагъва храна и след като нормалния час за хранене бе минал. Накрая отново се усамоти в стаята с книгата в ръка, като си бе взела още един душ през деня. Побъркваше се, не можеше да бездейства толкова. Къде по дяволите бе Блу, какво правеше... хиляди въпроси се въртяха в главата и докато не чу външната врата да се отваря. Знаеше, че майка му вече спи затова възможно най - тихо стигна до коридора.
- Блу...


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Сря 10 Дек 2014, 19:22

Болката извикваше черни петна пред очите ми, но знаех, че имах най-добър шанс да оцелея ако се прибера у дома. Бях свалил тениската и я притисках към раната. Още не можех да повярвам, че онзи тип ме простреля, но явно му беше омръзнало да си играе с ножове. Кръвта не беше артериална, така че се надявах, че ако успея да извадя коршума щях да се оправя. Раната беше на хълбока и ми се струваше, че не е засегнато нищо важно, или поне нищо, което да може да ме изпрати в гроба. Качих се до врата на апартамента и след няколко опита успях да отключа с надежда майка ми и Елизабет да спят. Не трябваше никоя от тях да ме вижда в подобно състояние. Едната щеше да се вайка, а Бет щеше да получи инфаркт. На всичкото отгоре и останалите ми рани бяха открити и отново кървяха заради ударите, които бях поел. Заключих врата зад себе си и се облегнах на нея. Добре... Броени метри ме деляха от банята. Направих първата крачка и видях как Елизабет излиза от стаята ми.
-Блу...
-Не. - Насилих се да се изправя напълно и да си придам най-близкото до нормално изражение. - Всичко е наред. - Покашлях се леко от проблемите с дишането. Още имах черни петна пред очите и наистина трябваше да стигна проклетата баня. - Банята. Трябва ми баня. Всичко е наред.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Сря 10 Дек 2014, 19:28

"О,Богове!" очите и се разшириха когато го видя. Цялата изтръпна, даже се вцепени. Отне и половин минута за да се озове до него и да се опита да го подхване. Да, определено му трябваше банята, но надали в близките десет минути щеше да стигне до там сам.
Елизабет се загледа в пода, като премигваше бързо от време на време. В очите и се бяха появили сълзи. По дяволите! Не биваше да го пуска така лекомислено..., а и сега наистина разбираше защо той не е искал да сваля тениската си.
Вкара го в банята и затвори вратата след тях. Не мислеше да я заключва, защото можеше да им потрябва нещо от стаята. Да, точно така. На тях. Тя нямаше намерение да го оставя да се оправя сам. Кръвта не бе нещо което да не е свикнала да гледа, раните също не бяха нещо необичайно и все пак се притесняваше защото ставаше дума за него.
- Къде държите всякакви подобия на лекарства, бинтове и прочее? - попита го бързо тя, а после си пое дълбоко дъх. - И какво по дяволите стана Блу!?
Подаде му една чиста кърпа докато се приближаваше за да огледа някои от другите рани, които сякаш бяха по - стари. Лицето и се сгърчи от болка само докато го гледаше. Едва се сдържа да не се разплаче и да не изрече името му поне две дузини пъти и да започне да го обвинява, което в момента и иначе нямаше да му е от полза.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 00:19

Бях се подпрял на стената, но си наложих да се изправя и се приближих към огледалото. Бях направил тайник тук още, когато бях тийнейджър, сега също вършеше отлична работа, за неща, които трябваше да стоят далеч от очите на майка ми. Измъкнах огледалото от рамката и го подпрях нагоре, така че да стои стабилно. В стената зад него се появи дълбока дупка пълна с всичко необходимо за полева операция, включително некрат и амброзия, освен това имаше и около четири килограма хероин и бутилка Джак Даниелс. Погледнах Елизабет очаквайки реакция, но всъщност тя още от началото знаеше с кого се забърква. А факта, че дълго време не се бях занимавал толкова пряко с наркотици нямаше как да и бъде известен.
-Виж, не смятам, че трябва да гледаш така. Ако смяташ да ме зашиеш и после и ти да ме простреляш с нещо... Съветвам те да излезеш. В мен има коршум и трябва а го извадя, а гледката няма да ти допадне. - Знаех, че ще поиска да го направи и макар, че щеше да ми бъде милиони пъти по-лесно... Просто не можех да го допусна. - Ако искаш да останеш... - Спуснах капака на тоалетната чиния и седнах отгоре. Продължавах да притискам кърпата, която ми беше дала, към раната, но това нямаше да ми помога още дълго. Трябваше да измъкна шибания коршум от себе си и да зашия глупавата рана преди да съм изгубил прекалено много кръв.
-Ако искаш да останеш добре... Ще са ми полезни втори чифт ръце. Асистиращи ръце. - Не бях новак в това, можех да се погрижа за себе си.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 13:22

Ели облиза притеснено устни докато го наблюдаваше. Опитваше се да накара тялото си да се движи, все пак той имаше нужда от нея малко или много. Макар и по всичко да личеше, че това не му се случва за първи път.
Поклати глава и се приближи към него като се зае да вади това което би и трябвало. Можеше да го зашие, но не бе убедена, че ще се справи с ваденето на куршум, та тя никога не бе правила нещо такова. Все пак Блу бе единствения пулбоог който бе срещала който ползва пистолет.
- Ще остана и ще ти помогна... и после те уверявам, че няма да те прострелям с нищо. - опита да се усмихне, но устните и се разтеглиха в лека усмивка и след миг за много кратко се озоваха върху неговите. А Ели извади кислородна вода и памук, защото предпочиташе първо да почисти раната, което щеше да е мааалко кърваво положение. - Не съм вадила куршум преди, но мога да те зашия после...


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 13:50

Поклатих намусено глава, но накрая кимнах леко. Нямах достатъчно сили, за да я изкарам от банята против волята и, а само с думи трудничко щях да я убедя. Погледнах нещата и ръцете и въздъхнах.
-Не се притеснявай, мога да си извадя коршума. Мога и да се зашия сам. И предпочитам да го направя сам. Не е първия път, в който не прострелват, имам достатъчно опит, повярвай ми. - Да, справях се страхотно с това да я успокоя. Посочих леко към бутилката с уиски. - Дай ми я. Просто ми я дай. - Ако откажеше щях да стана и да си я взема сам. Ядосания и поглед изобщо не ме притесняваше, нито ме изнендаваше особено, но решенията в крайна сметка си бяха мои. И бутилката Джак Даниелс беше най-подходящото и лесно-достъпно обезболяващо, с което разполагахме.
-Трябват ми още онези клещоподобни неща, металната купа и да не припаднеш. А, трябва ми и скалпела от ъгъла. - Знаех наизуст, кое къде се намира в този шкаф. - След това ще ми трябват иглата и конеца.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 14:07

Ръцете и се разтрепериха за миг, а краката и едва се решиха да се размърдат. Извади всичко което той и бе казал и му подаде бутилката. В очите и пареха сълзи, но тя се опитваше да се сдържа. Нямаше опасност да припадне, но дали нямаше да се разплаче като малко дете бе отделен въпрос.
- Блу... какво стана? - попита го Ели тихо, докато разглеждаше какво всъщност съдържа въпросната аптечка на синът на Арес. Нямаше да коментира, това определено не бе нещо което не бе очаквала, но определено не искаше да се случва. - Това... това има ли нещо общо с човека чиито наркотик бе в огърлицата?
Подаде му още нещо и се загледа в някои от другите му рани. Не правеше нищо освен да го гледа и да му се пречка. Затова просто се изправи, отново докосна устните му за миг и излезе от банята като се върна в стаята му, отвори прозореца и си пое дълбока глътка въздух.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 14:17

Не знаех какво да и отговоря. Нямаше нужда да знае, че наистина проблема беше в глупавата огърлица, не исках да и причинявам всичко това. Още една причина да смятам, че съм направил грешка като я допуснах в и без това объркания ми живот. Елизабет излезе от банята и след миг чух вратата на моята стая. Отворих бутилката и само след няколко огромни глътки болката намаля и вероятно вече можех да се изправя нормално. Излязох тромаво от банята и с повече усилие успях да стина до спалнята си и да затворя вратата зад себе си.
-Елизабет... - Наместих хавлията, така че да съм сигурен, че от никъде не избива кръв и се приближих притегляйки я в прегръдката си. Каквото и да ми беше на мен, нея я наранявах по един съвсем различен начин, който дори не исках да си представям. Целунах леко косата и я погледнах. Може би поне за няколко минути щях да успея да се държа като нещо различно от задник.
-Виж, не се тревожи. Ще оправя нещата, още малко остава. Просто имах дребен проблем, ще го разреша и няма да ме стрелят повече. Поне не и в близкото бъдеще. - Е, с моя живот не бях сигурен дали мога да и обещая точно това, но наистина щях да се опитам. - Погледни ме Елизабет... Раната наистина не е толкова зле, колкото си мислиш. Не е засегнато нищо важно. Просто трябва да махна коршума, да я зашия и с помощта на малко нектар и амброзия след седмица няма да има дори белег.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 14:25

"Блу..." мислеше си Ели докато гледаше към нощното небе. Просто повтаряше името му като мантра и усещаше как всеки миг ще се разплаче и ще се срине. Защо и тя не знаеше.
Чу вратата да се отваря и след миг бе в прегръдките му.
Нещо в нея трепна и искаше повече от това, но друго започна да асимилира положението. Очите и се разшириха при думите му и тя прехапа долната си устна като го погледна и кимна иронично. Веждите и се повдигнаха сякаш казваше " и аз какво?!". Ръцете просто я сърбяха да го зашлеви, но това нямаше да стане. Не и сега, не и никога.
- В близко бъдеще? Да... очарователно. - въздъхна и се издърпа от него. - Отиди и извади куршума. С мен можеш да се разправяш и после...
Обърна се отново към прозореца и се подпря на перваза, затвори за секунда очи и преглътна буцата появила се в гърлото и.
- Ако още веднъж се прибереш така... този проблем ще го разреша аз по един или друг начин. - изрече тихо сякаш по - скоро на себе си. Бе му обещала да не се меси, но за бога не бе минал и ден, а той се прибираше... така!


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 14:39

Погледнах я ядосано. Ще решава проблеми? Да, щях да го допусна... В някой друг шибан живот. Аз също и обърнах гръб насочвайки се обратно към банята. Както тя самата беше казала, с нея можех да се разправям и по-късно.
Четиридесет минути и половин бутилка уиски по-късно коршума лежеше в малката метална купа, половината баня беше в кръв, но аз имах зашита рана и доста прилична превръзка. Пуснах душа, отървавайки се от следите на случилото се, прибрах нещата обратно в тайника и върнах огледалото на място. Трябваше да се върна в стаята при Елизабет, макар да знаех, че един скандал нямаше да се отрази добре нито на нея, нито на мен. Наплисках лицето си с малко вода и излязох от банята, отивайки в спалнята ми. Затворих сковано вратата и се облегнах на нея.
-Предупредих те. Казах ти, че живота ми няма да ти хареса. Знаеше в какво се забъркваш докато ми обесняваше, че искаш да бъдеш с мен въпреки всичко. - Очите ми блестяха студено и отказвах да се приближа до нея. Не ми трябваше нещо, което да ме разсее или да ме пречупи по време на този разговор. - Ти се съгласи да стоиш настрана, помниш ли? Ако смяташ, че ще оправяш каквото и да било - не с познала. Искаше да имаш връзка с мен... Е, тя върви с някои екстри. Ако не можеш да го приемеш, добре, ще приключим с това. Но не си и помисляй, да се бъркаш.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 14:48

Нямаше желание за абсолютно нищо докато го чакаше да се върне. Накрая просто седна на леглото и се загледа напред към вратата. Която се отвори сякаш цяла вечност по - късно. Блу влезе, изглеждаше доста по - добре и нещо в Елизабет се пробуди и запърха. Сякаш камък и падна от сърцето когато го видя сега. Затвори очи докато го слушаше и се опита да не трепне при споменаването на края на всичко това.
Надигна се и бързо се озова до него, като се надигна на пръсти и обви ръце около вратът му. Устните и ту бяха върху бузите му, ту върху устните му, ту на вратът му. Това не трая повече от минута, но за нея бе като десетилетие.
- Съжалявам... просто... не исках... - не можеше дори да говори свързано. Но докато го чакаше бе обмислила доста неща, а най - вече Елизабет не искаше да го загуби. Знаеше и какво е да си израснал без един родител, тя самата повече от всичко копнееше за майка и не искаше да причинява нещо подобно на своето дете. - Не бях готова да те видя в това състояние... най - малкото когато криеш и по - дребните си наранявания... съжалявам.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 15:03

-Крия и по-дребни наранявания? Ти знаеше за тях Елизабет. - Дръпнах я леко от себе си оставяйки разстояние помежду ни, в пореден опит да запазяа разсъдъка си. Знаех, че иска да ме разсее и да приключим този разговор възможно най-бързо, но нямаше да стане. Исках да изясним всичко това веднъж и завинаги, защото при втори подобен разговор просто щях да откача. Погледа ми се плъзна разсеяно из стаята, но накрая отново се спря върху очите на дъщерята на Ирида.
-Не казвам, че ти е било приятно да видиш всичко това. Но това е част от живота ми. И не мога да ти обещая, че се случва за последен път... Или, че е най-лошото нещо, което може да ми се случи. Трябва да решиш дали искаш да си в тази каша, защото няма да приема да водим този разговор за трети път. Добре, имам си проблеми. Но те са си мои проблеми. Само и единствено мои. И ти се съгласи да стоиш далеч от тази част на живота ми. А преди малко каза нещо съвсем различно. - Знаех, че студенето ми държание вероятно я влудява, но не можех да постъпя по друг начин, не и ако исках да приключим и забравим за този глупав спор. Аз нямаше да отстъпя, така че избора беше неин.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 15:09

И отново като преди и се прииска да я бе ударил. Гласът му бе студен и това я накара да направи няколко крачки назад. Очите и вече сякаш бяха пресъхнали, а тялото и сякаш бе изгубило жизнената си сила.
- Знам... - промълви едва едва и отново се приближи към прозореца. - Просто можеше и да избегнеш това... някак си. Знам, че искаш да стоя далеч от твоя свят. Знам, че бях съгласна на това, но ... не мисля, че ще ми бъде лесно. И все пак нали не се втурнах днес след теб?!
Издиша шумно и задъвка долната си устна. Обърна се към него и леко кимна.
- Добре... няма да ти се меся щом искаш. - "или поне не много" добави на ум и се насили да се усмихне. Нямаше желание да спори с него, а и вече бе късно. Просто абсолютно нищо в нея не искаше да води какъвто и да е спор с него, искаше да е до него, да го прегръща, да го целува. Все простички неща. - Имаш ли нужда от нещо..?


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 15:24

Погледнах я и сковано поклатих глава.
-Нямам нужда от нищо. - Всъщност имах. Например от спокойствие. Или от това в очите и да не прозира лъжа докато казва "Добре... няма да ти се меся щом искаш.". Прехапхах устни. Наистина не беше втурнала след мен днес, но все пак сама каза, че ще се опита да се намеси. И това още на първия ни ден заедно. Какво прекрасно начало просто... Наистина си личеше, че ще се справи с обещанието да не се бърка в мрачната част на живота ми.
-Някога да съм казвал, че ще ти бъде лесно? ТИ ЗНАЕШЕ В КАКВО СЕ ЗАБЪРКВАШ, НАЛИ? Нали повтаряше как всичко това няма значение и си съгласна щом ще си мен? Или очакваше да си намеря работа от осем до пет и да се прибирам щастлив вкъщи, като нормален човек? Аз никога не съм бил и няма да бъда нормален човек Елизабет. Никога. И ако искаш да сме заедно ще трябва да го приемеш... И ми се закълнеш в река Стикс, че няма да бъркаш в неща, в които не искам да се намесваш. - Последното ми беше хрумнало току що, но беше ключове. Нарушаването на такава клетва обикновенно носеше ужасни последици.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 15:42

Тя извъртя очи и се намръщи. Защо всичко трябва да е толкова сложно, помисли си и захапа долната си устна за да не изрече всичко което и бе на ум..., но това явно не помогна. Надигна се и го блъсна с пръст в гърдите, нещо което бе правила и преди тъй като бе получила странно чувство на дежа вю.
- В нищо няма да се заклевам! Просто забрави! Майната и на Стикс, майната им на боговете... точно в момента недей опира до тях! - изсъска насреща му. В момента в нея нямаше дори капчица страх за собствения и живот. По - скоро се страхуваше, че ще го изгуби. И все пак това не можеше да опре до Стикс или боговете. - Защото май главния ти проблем съм аз... Май ще е най - добре да си вървя, а?
Взря се в очите му. Нейните бяха изпълнени с гняв и ярост, но бяха студени. Зад всичко това обаче се четеше страха и паниката и желанието да бъде до него.
- Защото представи си, че аз се бях прибрала простреляна....как щеше да реагираш ТИ!? - не искаше да крещи, но думите излязоха по - силно от колкото желаеше от устата и. А тялото и леко се разтрепери. - Може би все пак ти бе прав... да не искаш да имаш нищо общо с мен.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 16:17

-Ти да се прибереш простреляна е нещо напълно различно. Изобщо не си мисли, че можеш да правиш такива сравнение. - Хванах китката и я бутнах да седне на леглото. Как изобщо можеше да съпоставя две коренно различни ситуации. - Ще намесвам каквото си искам, а ако ти не можеш да приемеш живота ми явно наистина съм бил прав. Искаш да си тръгнеш ли? Няма да те спирам. - Бях прекалено вбесен, за да мисля трезво в момента и да се интересувам какво точно излиза от устата ми и дали думите ще я наранят. В крайна сметка тя беше избрала да е с мен, щом не можеше да го понесе беше свободна да избере друг живот за себе си. Нямаше да я държа на сила. Не и този път.
-Решенията са си твои. Но нещата между нас просто няма да се получат щом не можеш да го понесеш. - Сложих ръка на дръжката на вратата отваряйки я и и хвърлих кратък поглед през рамо. - Ще спя на дивана. - Побързах да изляза от стаята преди да съм казал или направил още нещо, за което да съжалявам.
Влязох в хола и седнах на дивана гледайки към тересата. Дори не можех да се успокоя достатъчно, че да легна и да се престоря, че мога да заспя.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 16:25

Стоеше и се взираше напред към вратата с разширени очи. Какво бе направила току що?! Какво се бе случило между тях!? Нима връзка им бе толкова крехка... бяха унищожили връзката си за няма и десет минути с разговори. Ели просто не можеше да повярва.
Сви се на леглото, но не можа дори да затвори очи. Продължи да гледа към вратата. Може би секунда по - късно или двадесет минути, а може би дори час тя се изправи и тихо се изниза в хола където го видя да седи неподвижно. Приближи се към него и леко го прегърна, като внимаваше да не докосне някоя рана за да не му причини болка.
- Прав си и съжалявам... за това, че реших да ти се меся днес. - сведе поглед към пода, а ръцете и бяха върху раменете му. Усети мускулите му сковани и то не само от напрежение. Блу определено имаше нужда от масаж и тя започна леко да го разтрива. - Наистина... ще се постарая да не се меся в твоите неща, твоя свят и прочее, но не искам да те изгубя Блу. Наистина искам връзка с теб, но ... ми дойде малко в повече тази рана. Не случайно не спях когато се прибра. Защото просто ме беше страх, че няма да се прибереш... сума мисли ми минаха през главата докато те чаках, а когато чух вратата да се отваря сякаш камък ми падна от сърцето...
Пое си дълбоко въздух и няколко издайнически сълзи паднаха върху раменете му. Чувстваше се като лигла, ревеше за всичко. Очите и постоянно бяха влажни, тялото и бе постоянно на топли и студени вълни, гневът и ту се появяваше ту си отиваше. Изобщо не знаеше какво може да направи след пет минути, никога не е била толкова спонтанна.
- Знам, че сигурно мислиш, че не съм готова за връзка с теб.... и аз съм на това мнение... защото да, аз съм дете и все пак... моля те... мислиш ли, че ще можеш да ми простиш? - накъсаните изречения доказваха хаотичното мятане на мислите и из главата и. Не знаеше кое от всичкото което иска да каже, да изрече първо, затова просто го целуна по вратът колкото да си затвори устата с нещо.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 16:49

Не можех да кажа нищо докато я слушах. Беше права, тя беше просто дете, как успях да объркам толкова много живота и. В крайна сметка ако съберем цялото време, което беше пракарала с мен то нямаше и четири дни... И за това време аз я бях вкарал в огромната каша, която представляваше светът около мен. Усетих няколко сълзи по кожата си и накрая просто не издържах. Придърпах я върху себе си* и леко я целунах.
-Не казвам, че ти е лесно. И разбирам, че не си очарована от факта, че ме простреляха, просто... Просто нещата стоят така. - Вече дори не бях сигурен, че мога да и вярвам докато ми обесняаше, че няма да меси в живота и ми и че може да го приеме. Наистина не беше готова за връзка, каквато можех да и дам. Ако бях нормален вероятно нещата щяха да стоят различно. Но аз не бях. И никога не съм бил.
-Не е въпроса дали бих ти простил. Въпроса е, че това ще се случва отново. Ще се прибирам с рани понякога. Ще се прибирам ядосан. Ще закъснявам. Ще имам проблеми. И вече не съм сигурна дали можеш да го приемеш. Или дали можеш да се справиш с всичко това. - Вече не бях сигурен и дали изобщо искам да я подлагам на това, но задържах тази мисъл за себе си. Все още исках да съм с нея, независимо какво ми казваше разума. А той далеч не беше съгласен, че е добра идея да продължавам да подлагам на всичко това. Най-малкото, едва ли целия този стрес беше добър за бебето.


*КЛИК


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 16:57

Нямаше сили да го погледне, взираше се в краката си докато се бореше със самата себе си. Знаеше, че думите му са истина. Всяка една думичка. Не бе редно тя да е с него, защото това наистина щеше да се повтори. А тя самата нямаше да е никак доволна от всичко това. Да го прострелят щеше да я ужаси, да се прибере ядосан при положение, че го бе виждала такъв сигурно щеше да я изплаши, а не и се мислеше какви мисли могат да и минат през главата, ако се забави твърде много.
- И мислиш, че е по - добре да... - преглътна трудно, пое си дъх и го издиша. Извърна глава така, че да го погледне. Насили се да се усмихне. - И мислиш, че е по - добре да не бъда с теб? Да не общувам с теб... да стоя колкото се може повече на страна?
Едно "разбирам" едва не се изтърколи от устата и, но тя стисна устни за да го възпре. Все още гледаше Блу в очите.
- Блу... кажи ми какво искаш. Ако ми кажеш да си вървя ще го направя. Ако ми кажеш да остана ще остана. Ако искаш да не те доближавам дори... ще уважа решението ти... просто ми кажи какво правим с нас?! Не е минал и ден, а ние сме готови да се избием...


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 17:10

Нямаше как да не се засмея. Усмивката обаче изчезна почти мигновенно. Въпреки всички причини да не сме заедно, въпреки, че наистина не беше минал и ден и ние бяхме готови да се избием... Въпреки всичко това аз исках да остане с мен. Просто да остане с мен.
-Искам да съм с теб Елизабет. Мислех, че това ти е пределно ясно. Но ти трябва да решиш дали можеш да приемеш мен и живота ми такива, каквито сме. - Вече бяхме говорили за това. И тя се беше съгласила, а в последствие бяхме стигнали до тук. Знаех, че каквото и да каже колебанието ще остане в мен, защото вече щях да съм го чувал. Но все пак исках да чуя, исках да знам.
-Ти трябва да решиш дали ще успееш да свикнеш с всичко което описах. Защото аз не мога да се променя, нито мога да променя живота, който водя. Ако можеш да се справиш с всичко това, но наистина да се справиш, а не както тази вечер... Ако можеш... Аз искам да останеш с мен. - Не можех да кажа нещо различно, не можех да пречупя езика си. - Просто искам да решиш. Ти да решиш.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Чет 11 Дек 2014, 17:19

Доста тежка въздишка се откъсна от устните и. Защо той оставяше всичко на нея?! Това не бе честно! Просто не бе. В момента тя не можеше да контролира дори собственото си тяло, а какво ли пък оставаше за чувствата и емоциите си.
"Не мога, не мога, не мога!" мислеше си притеснено докато гледаше напред. Искаше да му каже, че ще се справиш. Ще преглътне всичко, ще приеме живота му, но това сигурно биха били лъжи. Чудеше се какво да прави, бореше се със самата себе си. Накрая отново насочи погледа си към него, хвана лицето му между ръцете си и за първи път от както той се прибра впи жадно устни в неговите. Страстно и пламенно и осъзна, че точно зареди такива моменти, да е до него и с него си струва да направи каквото и да е.
- Искам да остана с теб. Въпреки всичко. - заяви уверено. Не даваше обещания, защото не мислеше, че може да ги спази, а и той надали щеше да и има вече доверие, след като веднъж бе обещала нещо и бе нарушила въпросното обещание. - А и нашето бебче ще има нужда и от двама ни... не мислиш ли?


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Пон 15 Дек 2014, 12:23

Усмихнах се и погалих внимателно корема и. За детето беше права, то имаше нужда от родители. Бях живял без такива и нямах намерение да го причиня на едно невинно създание, с какво е виновно то, че баща му е престъпник.
-Ще опитаме, наистина. Аз също искам да съм с теб... И държа да отбележа, че по принцип огнестрелните рани не са нещо кой знае колко типично за мен. Тази е може би четвърта... или пета, за живота ми. Няма да се прибирам така всяка вечер. - Всъщност дори не бях очаквал онзи мъж да ме простреля, но "времето е пари", а аз губех неговото. Щях да успея да подредя тази каша и нямаше да и се налага да ме гледа в подобно състояние. Въздъхнах и се загледах в очите на Елизабет.
-Знаеш ли... Ако наистина успееш да приемаш нещата по-спокойно... Е, между нас може и да се получи. В крайна сметка на мен ми трябва причина да живея, така че... - Свих леко рамене и я придърпах към себе си, впивайки устни в нейните. - Утре.. Или по точно по-късно днес може да отидем да разгледаме няколко апартамента ако искаш?


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Elizabeth Fox.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Елизабет Лайънел Фокс
Брой мнения : 133
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Пон 15 Дек 2014, 16:51

Дари го с лъчезарна усмивка и се сгуши в него, като леко го целуна по вратът. Сложи ръката си върху корема както и неговата и така се загледа напред. Но като един истински пулобог със СДВ не можеше да стои на едно място за дълго време. Затова се извърна да го погледне.
- Съгласна съм при условие, че не поемеш всички разноски сам..., а ми позволиш и аз да направя нещо във всичко това? - дали на това можеше да му се каже изнудване?! Не, далеч не. Тя просто искаше нещо съвсем нормално от него. А и в тази откачена връзка бяха заедно. - Хм...Блу обичаш ли животни?
Спомняше си, че при първата среща с майка му я бе видяла с малко рошаво куче. Ели пък винаги си бе мечтала за домашен любимец, но никога не бе имала. Силно се съмняваше, че нейния мъж ще се навие да гледа нея, бебето и някое куче или котка, но... какво и пречеше да опита да мине между капките?
- О и си мислех за нещо... - така се обърна, че краката и бяха от двете страни на кръста му и го стисна, приковавайки го към себе си. Приближи устни до ухото му, а ръцете и се плъзнаха по тялото му. - Трябва да компенсираме липсата на секс по някакъв начин... макар, че... може и да стигнем до някакъв една идея по - лек... тласък.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Blue.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Блу
Брой мнения : 1386
Join date : 27.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   Пон 15 Дек 2014, 17:13

Веждите ми се смръщиха леко.
-Кой подяволите ти каза, че ще чувстваме липса на секс? Е, може би в последния месец... - Свих рамене. Тогава дори Елизабет да беше съгласна - аз нямаше да се навия. Плъзнах ръце по кръста и след миг момичето ми се оказа простнато по гръб на дивана, докато краката и все още стояха на кръста ми. Нежни целувки се спуснаха по врата и, но след миг се надигнах лелко на ръце ръце и я погледнах.
-И какво, искаш домашен любимец? Може... Стига да не са рибки. Или хамстер. Или папагали. Мож да се навия на куче или котка... Но не и на нещо, което живее в аквариум. Но имай предвид, че мен животните изобщо не ме харесват... - Нямаше как да пропусна да го споделя, трябваше да знае, че вероятно ще и се наложи да го играе рефер в битката между мен и домашния любимец... който аз ще се опитвам да сготвя вероятно. Може би има защо да не се разбирам с живи същества... Поклатих глава...
-Виж какво, аз съм от старата школа. Не мога да приема момичето до мен да работи, да участва във финансирането на домакинството, да си отваря сама вратите или недай си боже да носи нещо по-тежко от дамска чантичка. - Засмях се и я целунах леко. - Няма да взема нито цент от теб.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]   

Върнете се в началото Go down
 
Из Манхатън, близко бъдеще [ Елизабет и Блу ]
Върнете се в началото 
Страница 6 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Светът на Богове и Герои :: Минало/Бъдеще :: Бъдеще-
Идете на: