Светът на Богове и Герои


 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 19, на Пет 26 Дек 2014, 20:18

Share | 
 

 Преди няколко дни в лагера

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Преди няколко дни в лагера   Чет 13 Ное 2014, 23:01Новаци, новаци, новаци... Сякаш си нямах достатъчно проблеми, а Хирон днес ме бе помолил отново да разведа някакво момиче. Е, поне се надявах да не е на дванайсет като предишния път. Излязох от хижата на Посейдон и реших, че така и така съм се успал за закуската поне можех да направя нещо полезно и да се заема със задълженията си.
-Алек... Донесохме ти закуска. - Три наконтени дъщери на Афродита се спуснаха към мен с надежда да им обърна внимание, само защото ми бяха отмъкнали няколко препечени филийки. Махнах небрежно и продължих промърморвайки нещо под нос. Имах си храна в хижата. Боговете да поживят хлапетата на Хермес, които можеха да вкарат в лагера почти всичко. Минах покрай мишените и помахах на няколко души. Предпочитах да ида на арената и да се отдам на тренировки, но все пак се запътих към Голямата къща, където Хирон вече ме очакваше със странна момиче с оранжева коса. Изглеждаше малко чалната, на около петнайсет, може би... Представиха ми я като Ерин и скоро бе оставен изцяло в моите ръце.
-Добре, може би ще е добре да се настаниш? - Щях да я заведа до хижата на Хермес, защото съдейки от обърканото и изражение едва ли знаеше, кой е божествения и родител. - Всъщност, добре дошла в лагера. Аз съм Алек... Син на Посейдон. - Преметнах ръка през раменете и и я побутнах към хижите.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 14 Ное 2014, 14:56

- Значи това ще да е... - устата на малкото момиче се оформи в "О". Бе учудена от това, че може да прочете написаното на табелата на лагера, ако можеше да нарече така голямата постройка която явно служеше за вход. Прекрачи прага като очакваше да се случи нещо, но нямаше никакви театрални племенни барабани, нито фанфари, нито каквото и да е всъщност. Беше изключително тихо. А после видя всичко което се показа пред нея - волейболно игрище, голяма къща, езеро, амфитеатър... и това бяха малка част от нещата които успяваше да види, защото наоколо имаше какво ли не.
Леко потропване привлече вниманието и. Съвсем бе забравила за сатира с когото се бе... сприятелила по пътя. Може би защото той постоянно изчезваше за да хапне нещо, я някое листо, я някоя тревичка или кутийка от нещо. Но сега той избърза пред нея към верандата на голямата къща и се заобяснява на един мъж. Не след дълго пък се появи някакво русо момче, което щяло да я разведе.
- Аха... - успя единствено да каже Ерин. Цъфваше тук, а те веднага и даваха гид, дали пък не бяха добри? - Ъм благодаря. Аз съм Ерин.
Леко се смръщи когато той преметна ръка през раменете и. Не, че не беше хубав, о даже напротив. Бе може би най - красивото момче което бе виждала, но бе непознат за нея. Затова тя тактично се изниза като избърза напред обърна се с гръб към лагера и се загледа в него.
- Син на Посейдон казваш? Хм... всъщност мен не ми разясниха абсолютно нищо за това място , само сатира който ме доведе ми говореше за боговете... - направи физиономия. Понеже си бе шантава си падаше по фантазии и нищо чудно това да бе една от нейните откачени мисли, но зареди това и въображение някак си приемаше всичко доста лесно... е сигурно скоро щеше да дойде и момента в който ще откачи, а?!


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 14 Ное 2014, 16:04

Ухилих се и огледах момичето от глава до пети. Хм... Не изглеждаше зле. Малко бе странна, но си я биваше.
-Щом Хирон не е дал насоки къде да те сложа предполагам, че не знаеш кой е божествения ти родител? - Не дочаках да ми отговори. - Това значи, че отиваш в хижата на Хермес. - Поведох я по пътеката, а повечето лагерници ни оглеждаха с интерес, е освен момичетата, които май никак не радваха, че точно аз развеждам новобранката. Не, че ме интересуваше - можеха да гледат колкото си искат. Скоро пред нас се появи подковата от хижи и аз побързах да обесня.
-Това са домовете ни. Всеки олимпийски бог си има хижа тук. Онези първите две, са на Зевс и Хера, после следват всички останали. Номер единайсет е Хермес, където отиват всички новобранци. Все пак той е покровител на пътуващите, така че децата му са доста гостоприемни. - Махнах на няколко момчета с молба да се погрижат да и намерят спален чувал и всички необходимо и я дръпнах към другата част на лагера. Бях правил всичко това поне милион пъти и просто наизуст знаех през какво минаваме.
-Конюни, арена за тренировки, гледай някой да те уцели с нещо докато минаваш от там...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 14 Ное 2014, 16:35

Ерин бе задърпана от момчето из лагера. Буквално прехвърчаха през местата които той и посочваше и накрая тя заби крака в земята, издърпа ръка от неговата спря и се намръщи. Скръсти ръце пред гърдите си и го изгледа накриво.
- Или ще ме развеждаш като хората или изобщо не си прави труда! - сопна се Ерин и оставаше само да тропне с крак за да заприлича на намусено малко момиченце. Но вместо да направи това, Ерин се наведе точно навреме за да избегне една стрела, която бе запратена едва ли не точно към нея. Или някой толкова мразеше моркови, че я мислеше за огромен страшен морков или просто не можеше да стреля особено добре. Затова момичето побърза да се махне от мястото предназначено за мишените, но не продължи да гледа лошо своя водач.
- Алекс, Алек или там какъвто си... не мислиш ли, че трябва да ми обясниш нещата една идея по - подробно? А може и две? - попита с разширени очи. Все пак току що едва не бяха забили стрела в главата и, като за първи ден или по - скоро сутрин май бе добре? - Защото си представи как при мен идва един сатир и ми съобщава, че съм пулобог и понеже си нямам друга работа аз веднага тръгвам след него...
Намръщи се. Общо взето така бе станало. Нямаше какво да си стои у дома. Баща и много рядко спореше с майка и, ако изобщо можеше да нарече тази жена така. А въпросната жена далеч не бе нейна майка, бе нещо неопределено по гледна точка на Ерин, но определено бе майка на брат и, да те бяха странно семейство.
- Оставих всичко за да дойда на място на което някакъв плейбой ще ме разкарва наоколо сякаш съм куче ли? Е не мерси! Твърде дълго позволявах да се държат с мен като с куче за да го търпя отново... и то от такъв като теб!
Не викаше, но гласът и бе леко студен, но в очите и се четяха безброй чувства. Като цяло Ерин бе спокоен човек, обясняваше нещата и ги гледаше от много посоки, но понякога се и ядосваше. А в момента бе я някакво неопределено средно състояние, защото наистина само от сутринта до сега се бяха случили много неща.
- И онова там не са и фенките ти? - повдигна вежда червенокоската докато гледаше как груба красиви момичета му махат и въздишат дълбоко. - Ромео! О, защо си ти Ромео? Шекспир...
Изрече тя като се опита да имитира едва ли не едно то момичетата, защото знаеше как превзето говореха всички те. Във всяко едно училище в което бе учила имаше такива групички момичета. Направо не можеше да ги диша. А пък когато видя и реакцията на Алек реши да уточни какво има всъщност предвид.
- Ъгх, забрави!


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пон 17 Ное 2014, 12:32

Направих рязка крачка към нея оказвайки се на сантиметър от лицето и.
-Първо. Казвам се Алек. А-Л-Е-К. - Казах го буква по буква без да откъсвам поглед от очите на Ерин. Можех да преглътна останалите и глупави коментари, но не и да ми бърка името. Не приемах от никой да ми бърка името.  Дори и това да беше сладкото ново момиче.
-Така, второ... Не съм плейбой скъпа. Не съм виновен, че момичетата ме харесват. Какво да направя? - Всъщност ми харесваше, че момичетата губеха ума и дума покрай мен. Беше полезно. Но нямаше значение, не бях направил нищо лошо, че да бъда обвиняван. Облегнах се на близкото дърво и въздъхнах тихо. Знаех, защо винаги назаждат мен да развеждам новобранците, умеех да ги успокоявам само с две думи. Може би трябваше да пусна чара си в действие и да накарам хлапето да се кротне. Затворих очи само за миг и се концентрирах. Нямаше нужда от много усилие, една съвсем лека доза щеше да е достатъчна, за да е направи малко по-положителна.
-Виж, успокой се. Не се ядосвай. Разбирам, че не ти е лесно като за първи ден в лагера, просто съм свикнал да развеждам новите. Както и помня когато аз бях нов. Повярвай няма да запомниш нищо сега и в началото ще се луташ изгубена докато свикнеш кое къде е. Сега просто минаваме на първа опознавателна обиколка, после ще минем през местата, които са ти харесали и ще ги разгледаме по подробно. - Млъкнах, но продължих да я гледам.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пон 17 Ное 2014, 13:17

Ерин ококори очи насреща му след което се намуси.
- Ами кажи им, че си гей? От къде да знам! - макар, че ако питате нея това внимание му харесваше. На деветдесет процента от момчетата като него това им харесваше. Да щракнат с пръст и всички да се наредят около тях. Така получаваха всичко което поискаха.
Той се облегна на дървото и я погледна. Тя от своя страна продължи да се муси още няма и тридесет секунди. Нещо в нея я караше да се усмихва, но тя така и не го направи. Изобщо не и бе до усмивки, изобщо не и бе до спокойствието което се опитваше да я залее. Изобщо не и бе до това момче, как от лагер от сто човека тя попадаше на точно този?!
- Какво се опитваш да направиш? - отдръпна се объркано крачка назад и тръсна глава. - По тази логика защо изобщо ме развеждаш, като явно съм толкова глупава , че нищо няма да разбера? И още веднага ще си избера любими места... за да са ми любими трябва да ги видя, а ти прелиташ през тях!
Личеше си, че малката не е никак щастлива и това се долавяше в гласът и. Нито викаше, нито му говореше с тон, но се долавяше неодобрението и раздразнеността и. Затова за да се успокои леко, Ерин се огледа за да види къде да отидат. Щеше да поеме обиколката си в свои ръце.
- Ъъ...каква е онази стена? - попита тя като присви очи. От тук не я виждаше много добре,но нещото се извисяваше опасно и внушително насред лагера. - На нея има хора?! В името на Хадес какво по дяволите...


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пон 17 Ное 2014, 19:37

Премигнах шокирано няколко пъти. Не бях очаквал точно това момиче да се окаже едно от малцината, които могат да устоят на чара ми в някаква степен. Супер, това означаваше, че трябва да се напрягам излишно, за да може девойчете да е спокойно. Отново погледнах Ерин.
-Да съм казал, че си глупава? - Внимавах с изразите, които използвам, та аз дори не познавах това момиче, не си падах по преценка от първо впечатление. Отталснах се от дървото и отново застанах до Ерин поглеждайки я в очите. Щях да използвам малко повече от способностите си щом се налагаше. Не можех да я оставя да създава проблеми из лагера и да ме обвинява, че съм красив и всички са луди по мен.
-Казах, че новаците винаги са прекалено стресирани, за да осъзнаят нещо от тази обиколка. За това не задълбавам толкова. През следващите няколко дни ще съм край теб. - Винаги ставаше така. Дори когато аз бях новак. Хората се страеха адски много при първата обиколка, а в това нямаше никакъв смисъл. Новите винаги се губеха. И винаги имаха проблеми. И винаги някой от старите кучета трябваше да се намеси. И просто човек трябваше да свикне с това. Погледнах към посоката посочена от Ерин и се ухилих.
-О, това е стената за катерене. - Махнах небрежно натам. - Да идем да я видиш? - Ухилих се и тръгнах по пътеката. Дано поне това затвореше устата и и спреше да се оплаква. Повече хора никак не я харесваха, но аз бях страхотен на нея. - Тя е доста височка, но това си личи, докато се катериш се опитва да те смачка... - Повдигнах небрежно рамене. - А и по нея тече лава.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пон 17 Ное 2014, 19:50

Всичко се поуспокои когато тръгнаха към въпросната стена. Ерин го слушаше с ококорени очи.
- И ми казваш, че това е лагер в който ние пулобоговете сме в безопасност? - процеди през зъби докато гледаше стената. По нея се качваха все повече и повече хора, като се опитваха да се справят с трудностите. Стените, лавата и съперниците. - Господи... качвал ли си се на това нещо?
Дъщерята на Атина бе успяла да прихване няколко израза от сатира, който я бе придружавал, но човешката и същност и навици се проявяваха в такива моменти. Не можеше постоянно да се обръща към гръцките богове, все още не.
Една част в Ерин искаше да се покачи по тази стена, но другата - разумната част - категорично отказваше да направи нещо такова. Най - малкото Ерин не бе боец или нещо такова. Не се биеше, не ползваше оръжия, дори не бе фитнес маниак или човек с мускули. Нямаше шанс да се справи с това нещо. Затова отстъпи леко назад и поклати глава.
- Няма ли нещо една идея по - безопасно наоколо? - усмихна се чаровно на Алек като се опитваше да не гледа към стената, която и бе взела страха. - И правилно ли чух Алек... следващите няколко дни ще си край мен? Бедните момичета от лагера... току виж ти причиня нещо лошо..


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пон 17 Ное 2014, 20:38

Избухнах в смях. Личеше си, че стената не е първото нещо тук, което ще поиска да пробва.
-Не се притеснявай, ще видиш, че в лагера не е толкова опасно колкото ти се струва. Дори стената не е толкова зле, просто човек трябва да се научи. А аз съм най-добрия учител, който можеш да си пожелаеш милейди. - Направих лек поклон и се засмях. Може да не бях скромен, но поне бях честен. Аз бях най-добрия учител. А и стената може би бе едно от най-трудните неща в лагера, така че беше по-добре да отложим катеренето. Направих няколко крачки в страни и се огледах. Не бях сигурен къде да я заведа сега, така че посочих към границата на лагера.
-Там е вълшебната граница, която ни защитава от чудовищата. И от простосмъртни. - Усмихнах се. - Знам, че след като видя стената и след като на арената се опитаха да те прострелят, тук не ти се струва много безопасно, но повярвай ми - това е най-доброто място за децата на боговете. - Е, вяроятно някой щяха да кажат, че лагер Юпитер е по-добре, но аз не можех да се съглася. Не бях ходил, но бях чувал достатъчно, за да не искам да ида. Хвърлих последен поглед към стената за катерене и се обърнах отново към Ерин.
-Не се тревожи за фенките ми, просто ги е страх да не ме откраднеш. - Засмях се тихо. - Добре, искаш нещо по-безопасно... Конюшните? Ягодовите поля? Ъм.. Спортните игрища? - Не знаех какво да и предложа, защото не знаех по какво си пада.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пон 17 Ное 2014, 20:54

Гледаше към границата с жален поглед. Мислеше си за брат си, за баща си. За всички които обича и бе оставила. Но нямаше как иначе, може и мястото да не изглеждаше особено безопасно на пръв поглед, но пък щом този тип бе успял да оцелее защо пък тя да не успееше? С какво бе по - различна? Освен, че бе сигурно глава по - ниска и много по - дребна от него и нямаше никакви мускули?! И изведнъж тези мисли направо я разколебаха. Сякаш мястото и не бе тук, но Ерин се насили да мисли положително.
- Значи да не те открадна? - попита тя, приближи се към него и погали брадичката му с показалец. После се отдръпна и се засмя. - Не, не мисля, че има такава опасност.
След което се огледа отново и видя нещо, което и заприлича на... на какво всъщност и приличаше? Май на такива места им казваха амфитеатър, и обладана от любопитство Ерин хвана Алекс за ръка и го задърпа натам като още малко оставаше да затанцува из полята, като някоя нимфа, каквито тук всъщност бяха под път и над път и надали някой щеше да я гледа толкова странно.
Спря се на едно от горните стъпала и подсвирна. Мястото си го биваше, поне на нея и допадаше. Имаше си дървета наоколо, трева, цветя. Природата накъдето и да погледнеш.
- Видях няколко души с оранжеви тениски ... с един и същ надпис отгоре. Това да не е логото на някаква тайна групичка или? - макар, че реално погледнато Ерин си мислеше, че това е логото на лагера. Искаше да разбере повече за това място, за гръцката митология, дали всичко от нея е истина, защото тя я бе чела цялата когато изучаваше гръцки и някои неща си бяха...направо уау.
Седна на стъпалото и се остави вятъра да я погали, като леко се усмихна като затвори очи.
- Е, ако избягвам стената и местата на които може да ме разстрелят зареди невниманието ми... може би ще оцелея ден - два.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Чет 20 Ное 2014, 00:55

Амфитеатъра? Наистина ли бе избрала най-скучното място в целия лагер. Въздъхнах, свих рамене и я оставих да ме извлачи до там. В крайна сметка тя бе новата и можех да и угодя, поне в началото. Докоснах леко мястото където ме бе докоснала. Хм... За някой толкова дребен беше доста смела, трябваше да и го призная. Особено след като ми заяви, че няма да иска да ме открадне. Е, това се случваше рядко.
Качих се с Ерин на един от горните редове и седнах до нея. Може би избора и да не беше толкова лош, от тук се откриваше добра гледка... Към нещата, които вече и бях показал.
-Тениските? Тези с оранжеви тениски са непризнати от родителите си. - Повдигнах леко рамене. - Носят оранжево, за да се открояват. След като божествения им родител не ги е признал, значи не са достойни. - Усмихнах се криво. Наистина бях решил да не се шегувам с това момиче. Исках поне веднъж да не бъда гадняр, но просто не можах да се сдържа. Този тип хумор си беше част от мен и колкото и да исках винаги се поддавах. Погледнах Ерин и направих извинителна физиономия влагайки малко повечко чар.
-Шегувам се. - Ухилих се. - Не се сърди. Винаги се шегуваме с новобранците. - Облегнах се леко назад и се загледах към вълшебните граници. - Логото на тениските е логото на лагера. А такава тениска има всеки лагерник и ти ще получиш. Вероятно някой от Хермес вече ти е откраднал всичко необходимо на първо време. - Сложих ръка на коляното и. - А за оцеляването... Надявам се да оцелееш, не се тревожи, просто не се мотай край арената. - Усетих леко парене в рамото. През третия ми ден тук ме бе оцелила заблудена стрела... Никак не беше приятно и колкото и да се извиняваше сина на Дионис, това не намали болката.
-Кажи нещо за себе си Ерин, от къде си? Как се оказа в шантавия ни лагер? - Засмях се тихо и я погледнах в очите.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Чет 20 Ное 2014, 15:12

Ерин се подпря на ръцете си и леко се излегна назад. Загледа се в небето с усмивка на лице, а после поклати глава.
- Е не е толкова важно от къде съм, нали сега съм тук?! - обърна глава към него изучавайки го. Искаше и се да му каже, че е пълен кретен, защото определено я бе стреснал с първоначалната си шеговита теория, но наистина беше смешно от една страна. Черен хумор, може би...или гръцки. - Да кажем, че там откъдето съм никога не е било мой дом. Съпругата на баща ми е изключително ревнива жена...тя е майка на брат ми, който е по - голям от мен. Но определено не е моя майка. И винаги ме е ненавиждала...е за нея бях кученце...
Изведнъж Ерин започна да си излива всичко, затова реши да спре и прехапа устна притеснено, а лицето и придоби извинително изражение.
- Понякога много говоря... извинявай. - надигна се и леко повдигна рамене. После се изправи и се протегна. - Изкачването на онази стена задължително ли е? Изобщо как се оцелява при това нещо? Каза, че си най - добрия...би ли ми демонстрирал някой път уменията си сине на Посейдон?
Смигна му закачливо докато се усмихваше чаровно. Но далеч не флиртуваше или нещо такова. Не, тя не бе от този тип момичета. Уж бе срамежлива, но понякога се закачаше. А и много говореше това бе факт. Говореше постоянно и за всичко. Нещо не особено хубаво.
- Ами ти... няма ли да споделиш нещо за себе си? Или само аз ще говоря, както винаги защото и без това не млъквам, а това не е добре... и май няма начин човек да ми затвори устата, тъжно нали?! И като предположим, че баща ми ми е баща, а майка ми не е такава...то остават само богини които могат да бъдат моят божествен родител..., но и те не са малко нали?


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Чет 20 Ное 2014, 21:29

Богове... Какво приказливо момиче. Първото ми впечатление за нея бе, че е доста по свита и притеснителна, но явно бях сгрешил. Вътрешно се усмихнах, обичах изненадите, a Ерин определено беше такава. Все пак нещата, които ми разказа не бяха голяма изненада. Кофти семейство, мащеха, която не я харесва особено - типичен полубог.
-Важното е, че сега си тук. И когато божествения ти родител, в твоя случей да, майка ти, те призне ще си имаш ново семейство. Истинско семейство. - Усмихнах се леко и наклоних глава. Знаех, колко плашещо беше всичко в лагера в началото, така че се опитвах да бъда мил. А и бях сигурен, че братята и сестрите и ще я приемат с отворени обятия. Огледах я набързо...
-Всъщност богините не са толкова много... Вариантите от олимпийските богове са Деметра, Атина и Афродита. Хера и Артемида нямат деца от простосмъртни. - Свих леко рамене. - Естествено, може да си дъщеря и на някой от другите богове... Ирида? Хеката? Но се съмнявам... - Аз лично предполагах, че е силен полубог, която автоматично я изпращеше към някоя от първите три богини, но все пак можеше и да греша, така че предпочитах да не споделям това. Вдигнах ръка и разроших косата си. Един от нервните ми тикова.
-Искаш да ти разкажа за себе си? Нищо особено... Смяна на много училища, не съм фен на баща си... Майка ми е дъщеря на Афродита. - Свих рамене. Не обичах да говоря за себе си, така че предпочитах да отклоня темата. Погледнах стената за катерене. - Катеренето по стената не е задължително, но е хубаво да го усвоиш. Не е толкова трудно, просто трябват тренировки. - Ухилих се и я погледнах с типичния си чаровен поглед. - Ще ти покажа разбира се. Както казах... Аз съм най-добрия. Някакви други въпроси?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Чет 20 Ное 2014, 21:52

Ерин го погледна с повдигнати вежди и отвори уста в едно учудено "о".
- Винаги ли си толкова ... хм, как беше думата...,а да! Скромен? Винаги ли си толкова скромен? - тя му се оплези. Като се замислеше за своята история с училищата направо и се плачеше. Беше трагедия, но май наоколо със всички бе така. До колкото бе разбрала от кентавъра това бе вродено на пулобоговете. Дислексията им бе всъщност вродеността им да четат на гръцки, а синдрома на дефицит на вниманието им помагал в битки. А всеки един от дванадесетте олимпийци и бе свидетел, че тя изобщо не можеше да види себе си в битка, просто... не я биваше за тези неща. Или поне си мислеше, че не я бива.
- Значи баба ти е Афродита? Яко. - отново повдигна вежди и направи "о" с устни. Самата тя обаче далеч не искаше да е дете на Афродита, просто... самата мисъл за това я плашеше. - Е знаеш ли какво обаче мога да ти кажа със сигурност, Афродита не е божествения ми родител. Всички онези куклички които тичат след теб са плашещи... и, ако ми се наложи да деля една хижа с тях ще спя край езерото или някъде другаде из лагера, но не и при тях.
Направи физиономия, точно този тип момичета хич не и бяха присърце. Имаше ги във всяко училище, в нейните училища.
Огледа се, искаше да отиде някъде, но не знаеше къде. Направи физиономия.
- Каза, че имате конюшни? Ще ме заведеш ли там? - облиза устни и му намигна закачливо, като си предаде възможно най - невинно изражение. После се сети за нещо, което не бе посмяла да пита Хирон. - Хей... хм, възможно ли е обикновените хора да виждат чудовищата?


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 21 Ное 2014, 15:08

Избухнах в смях. Е, време беше за любимата ми максима.
-Скромността е изтъквана от тези, които няма с какво друго да блестят. - Изправих се и кимнах към конюшните, които бе споменала. - Хайде. - По пътя се замислих за твърдението и че не може да бъде дете на Афродита. Погледа ми отново се плъзна по нея. Всъщност най-спокойно можеше да е дете на богинята на любовта. Е, не че красотата винаги беше задължително условие, но все пак... Свих устни при коментара и за момичетата ходещи след мен и я погледнах.
-Не са такива за каквито ги имаш. Всъщност сред тях има адски интелигентни момичета, не си представяй, че абсолютно всички са безмозъчни красавици. Е, има и такива, но... - Свих рамене. - А и повярвай ми онзи група, която видя не беше само от дъщери на Афродита. Всички момичета в лагера ме преследват независимо, кой е божествения им родител. Няма нужда да бъдеш толкова крайна. - Сега вероятно щеше да каже, че отново показвам скромността си, но казвах истината. Почти нямаше момиче в лагера, което да може да ми устои, но аз не се оплаквах...
Скоро стигнахме конюшните и се усмихнах правейки път на дамата.
-Заповядай, това са нашите пегаси. Обичат бучки захар. - Ухилих се. И в главата си чух няколко подвърждения. - Е, обичат и мен. - Оставих я да разгледа и се обгледнах на една от дървените подпори. - Попита ме за простосмъртните и чудовищата... Принципно не би трябвало... Но има изключения. - Прехапах устна. Хирон така и не бе успял да ми обесни защо има такива хора, но предполагах, че никой не знаеше. - Защо, познаваш такъв човек ли?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 21 Ное 2014, 15:22

Ерин застана пред един пегас и го погали по муцуната усмихвайки се. После погледна Алек и поклати глава.
- Не, не познавам... просто ми бе любопитно. - не знаеше дали той е доловил лъжата и, но тя определено не можеше да каже за брат си... който бе един бог знае къде сега. Та тя дори не бе успяла да се сбогува с него, само и само да не го изложи на опасност, защото тя знаеше, че той вижда чудовищата които я нападаха през годините и винаги е бил до нея за да я спасява.
След миг Ерин се опря до него на дървената подпора. Не бе истина колко по - дребна и мъничка бе, чак и се дорева. Дали бе единствения миньон в лагера? Надяваше се не.
- Хм... и значи деветдесет процента от момичетата в лагера ти се лепят като мухи на мед? Интересно. - това и се виждаше странно, но сигурно се дължеше поне малко на гена от баба му Афродита, все пак какво му бе по - различно на Алек от всяко друго момче? Да, бе красив, бе мускулест и най - вероятно и силен, особено щом бе най - добрият на онази стена. Притежаваше някакъв тайнствен опияняващ аромат и невероятна усмивка и изобщо бе нещо екзотично, приятно и невероятно. Би трябвало да забранят със закон момчетата като него.
Червенокоската прехапа долната си устна при тези мисли и си пое дълбоко въздух като се загледа в пода. Изведнъж усети, че просто не и достига въздух. Излезе от конюшните и се отдалечи за да си поеме дълбоко въздух. Явно и тя щеше да стане от онези празноглави глупачки които го преследваха, просто нямаше шанс да е от умната част.
- И казваш, че не всички са глупави, но.. някак си те сякаш не те интересуват?! - тя повдигна вежда. - Нима си имаш приятелка? На което няма да се учудя... или наистина си гей?
"На което също няма да се учудя, защото напоследък всички сладури излизат гейове", помисли си дъщерята на Атина докато сядаше под сянката на едно дърво и се облягаше на ствола му. Все още се опитваше да възстанови дишането си и се бе отдалечила леко от него. Той не и влияеше добре, изобщо даже.
- Хм... кога би трябвало да ме признае божествения ми родител? Или може и да не го направи?


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 21 Ное 2014, 16:31

Завъртях очи. Мда, сигурен съм, че не познава такъв човек. Наистина ли мислеше, че може да ме излъже? Та аз умеех да разгадавам хората. Въздъхнах и я последвах навън.
-Кой от познатите ти може да вижда през мъглата Ерин? - Засмях се. Едва ли бе щастлива, да чуе въпроса ми, но просто не можех да се сдържа. А и бях едно прекалено любопитно копеле. Не обичах да има нещо, което не знам. Отново разроших косата си и хвърлих кратък поглед към хижите и отново се обърнах към морковеното момиче.
-Ако отново ми кажеш, че съм гей ще ти покажа, че не съм още тук и сега. - Очите ми се напълниха с поход и се засмях тихо. - Не съм казала, че те не ме интересуват, просто... Просто в момента, не искам да бъда с никоя от тях. А и искаш ли доказателство, че момичета, които си падат по мен не са само празноглавки? Половината от групата, която видя бяха дъщери на Атина. - Отново се усмихнах. Нямаше какво повече да кажа, щом дори дъщерите на богинята на мъдроста ме харесваха.
Усмивката ми леко помръкна, когато спомена за признанието от божествения родител и очите ми отново трепнаха към хижите. Към хижата на Хермес. Новаците винаги питаха нещо такова, а аз мразех това. Мразех да отговарям точно на този въпрос, защо Хирон не им го обесняваше подяволите... Погледнах земята, но след миг се обърнах към Ерин.
-Виж... Не е сигурно, че родителя, в твоя случей майка ти, ще те признае. Смисъл... Години наред почти не остават непризнати деца, има ги, но рядко... Повече отиват в хижата на Хермес за кратко... За седмица... Месец... Не знам кога и дали ще те признаят. СЪжалявам Ерин.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 21 Ное 2014, 16:51

Ерин го погледна и се усмихна.
- Брей, ама ти да не се почувства гузен?! - подкачи го като леко го сръга с лакът в ребрата, но това май достави болка само на нея. - Не, че ме интересува кой е божествения ми родител, но просто ми е любопитно не друго. Не съм зажадняла за майчина любов или нещо такова... защото се и съмнявам, че човек може да получи нещо такова от богиня.
Повдигна рамене и откъсна едно стръкче трева като се заигра с него, преплиташе го между пръстите си, но после се поряза на него и направи физиономия. Чудеше се какво да каже на Алек, бе чула въпроса му и макар една част в нея да искаше да му каже, друга се противеше на това. Водеше борба със себе си, а това винаги и е било тежко. Накрая въздъхна тежко и изръмжа.
- Брат ми... той вижда през.. как го каза? Мъглата? - погледна го объркано, но след миг реши, че изобщо не и се говори на тази тема. Загледа се напред където няколко деца се биеха с мечове. Някои от тях бяха изключително грациозни. Бойните им движения наподобяваха танц и всичко това накара Ерин да ахне от изумление, но тя бързо се съвзе и отново насочи вниманието си към Алек. - И значи така... твърдиш, че не си гей? И, че те преследват красиви умници? Всяко момче си мечтае хем хубава, хем умна, а ти... с претенции. Но ми е интересно, ако кажа, че си гей какво ще ми причиниш?
Повдигна предизвикателно вежда насреща му, а усмивката и бе загадъчна докато в очите и блестяха опасни пламъчета.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 21 Ное 2014, 18:20

-Мъглата е това, което скрива нашия свят от този на простосмъртните. Те не виждат чудовищата, те виждат нещо различно на тяхно място. А ти имаш простосмъртен брат? - Брей, не че беше нещо много изненадващо, просто рядко хората тук говореха за простосмъртните си роднини. Е, тя явно щеше да бъде от изключенията. Аз бях загърбил онзи живот в мига, в който прекрачих границите на лагера.
Радвах се, че приема идеята да бъде непризната, толкова добре. Повечето новаци откачаха от тази вероятност, а на мен ми се искаше да бъда на тяхно място, вместо да бъда странния син на Посейдон. Все пак децата на тримата големи бяхме изключително малко на брой, така че... А и както Ерин предположи боговете наистина бяха скапани родители. Обърнах се към нея.
-Права си, едва ли ще получиш точно майчина любов от една богиня. Повечето от полубоговете дори не са виждали божествения си родител. - Свих рамене. Аз бях виждал баща си. Но за мен не означаше означаше нищо.  - Какво да се прави. Никой не избира съдбата си, трябва да го приемем. И наистина ли смяташ, че съм гей? - В очите ми отново плъзна поход и аз се приближих към Ерин усилвайки естествения си чар. - Гей? Не мога да повярвам, че мислиш така... - Наведох се леко над нея и прошепнах в ухото и. - Сигурна ли си, че искаш да ти докажа, че не съм гей? - Дръпнах се колкото да я погледна и очите ми се спряха на устните и. Щях да и докажа щом искаше...
Миг по-късно една ми ръка бе на кръста и, другата на гърба и, притискайки я към мен. Целунах я бавно, задълбочавайки целувката с всяка секунда.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 21 Ное 2014, 18:45

Вятърът погали лицето и, изкарвайки я от лекия и унес. Но миг по - късно Ерин бе отново стъписана. Устните на Алек бяха върху нейните. Меки, сочни, топли. Едната му ръка бе на кръста и, а другата на гърба и той леко я притегли към себе си. На свой ред тя направи нещо, което никога до сега не бе направила, а може би и иначе не би. Обви ръце около вратът му, като придвижи едната към косата му и зарови пръсти в къдриците му, леко изви тяло като го притисна към неговото и започна да отвръща пламенно на целувките му. Въздухът напусна дробовете и, съзнанието и се замъгли, а тя бе така привлечена от мъжът в чиито обятия се намираше, че просто не можеше да се спре.
Насили се да се отдръпне, накара всяка една частичка на тялото си да работи в името на тази кауза и след миг успя да откъсне устни от неговите, но това не и попречи да ги оближе за да го вкусни отново. Сините и очи блестяха опасно, а Ерин искаше още и още. Нещо което не бе в стилът и. Той я бе побъркал, бе я накарал да мисли като... хищник?! А той беше нейната плячка, макар всъщност нещата да стояха точно обратно.
- Е добре. Издържа изпитанието ми. Не си гей. - тя се подсмихна и се облегна на ствола на дървото поемайки си въздух, а по бузите и изби лека червенина. Да, типично за нея намери кога да се изчерви, доста след случилото се. - Е, ако целуваш всяка която си развеждал разбирам защо кръгът от обожателки е толкова голям. Бедната ти приятелка, наистина не и завиждам. Все пак това така и него отрече, господин скромност.
Все още усещаше устните му върху своите, тялото и направо гореше от желание. Определено този тук имаше връзка с богинята на любовта. На какво ли бяха способни тогава синовете на въпросната богиня, запита се Ерин и веднага се отврати от тази мисъл. Къде изобщо тръгна да сравнява това момче с онези, които дори не бе виждала още. И само като отново си помислеше за случилото се с Алек въздухът от тази страна на планетата сякаш изчезваше. По дяволите.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 21 Ное 2014, 19:44

Оставих я да се отдръпне от мен изгубен в целувката. Прехапах устни и се засмях като я гледах как се ичервява. Беше наистина сладка, не можех да го отрека. Дръпнах се и и дадох малко пространство. Не исках да вземе да припадне, а съдейки от изражението и имаше доста голяма вероятност. Бях спрял да прилагам чара си, в крайна сметка винаги предпочитах да бъда себе си, вместо хората да ме харесват защото ги принуждавам да го направят.
Засмях се на коментара и за приятелката и за миг си помислих за Азария. Хм...
-Нямам приятелка Ерин. С последната се разделихме преди половин година. И преди да попиташ, не, не съм и изневерявал. - Едва ли щеше да ми повярва, никой не го вярваше. Но в крайна сметка беше истината. Не си падах по-лъжите... Всъщност ненавиждах лъжата. И наистина до сега винаги бях верен на момичето, което е до мен. За съжаление на всички останали, които винаги се вкисваха като разберяха, че имам нова приятелка, защото изключваше всяка вероятност да погледна друга за определен период от време. Хвърлих поглед на Ерин и видях, че вече има достатъчно въздух и можем да говорим.
-И не целувам всеки новобранце. Ти си изключение. - Усмихнах се и и намигнах. - Къде искаш да идем сега?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пет 21 Ное 2014, 19:57

Отново изрече "о" защото дори за миг не си бе помисляла, че той би изневерил. Самата тя не бе много наясно с тези неща, нали си бе скромна, свита, срамежлива и изобщо скучна и безлична.
Изправи се и огледа лагера, къде всъщност можеха да отидат, това място бе огромно и половината му места представляваха опасност за нея. Я хора с лъкове и стрели, я хора с мечове, я стени които се движеха и заплашваха да те изпепелят.
- Изключение казваш? - това някак си и хареса и тя го дари с чаровна усмивка. - Недей да ме глезиш така, защото ще вземе да ми хареса повече от колкото трябва.
Тръгна сред дърветата, като отново задърпа Алек след себе си. Изобщо си нямаше и идея на къде върви, но се предполагаше, че синът на Посейдон познава лагера и дори тя да се изгубеше той щеше да намери пътя обратно. Ако ли не, за негова трагедия щеше да му се наложи да прекара дните до края на живота си с чудовище като нея, с една откачена морковка.
- Нали знаеш, че не знам къде отивам? - изрече след малко тя. Бяха навлезли сред дърветата и не след дълго стигнаха някаква река. Ерин тръгна по брегът и докато не стигна място на което имаше миниатюрно водопадче между два по - големи камъка. Качи се на единия и се настани удобно. От тук не се виждаше лагера зареди дърветата, но бе някак си спокойно. Тя се усмихна и се загледа в своя наставник. - И кога ще ми покажеш уменията си на стената? Или ще чакаш специална покана? Или още по - добре ще си намериш съперник и ще ми покажеш, че си много по - добър от него?
Повдигна вежда докато все още мислеше над случилото се преди малко. Значи така, тя бе изключение, а той си нямаше приятелка и се целуваше божествено... е нали баба му бе Афродита, че как иначе.
Отново пламна и се изчерви само като се сетеше за устните му върху своите. Прииска и се направо да се цапардоса, че се оставя толкова лесно на чувствата да я завладеят. Но бога ми, Алек бе нещо което всяко момиче наистина би желало да има. И дори една частичка в Ерин искаше да се бори за това нещо..., но Ерин определено бе нещо незначително. Нито бе умна като дъщерите на Афродита, нито бе красива като тези на Афродита, а за сила изобщо нямаше какво да се говори. Тя бе парче месо хвърлено на лъвовете. Малка, дребна и изобщо сливаща се с всичко наоколо... дали си имаха и полета с моркови, а не само с ягоди? Поне там щеше да може да се слее най - добре, когато и се приискаше да изчезне.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пон 24 Ное 2014, 06:14

Засмях се когато тръгна в неопределена посока. Наистина бе сладка...безрасъдна, но сладка.
- Ако не знаеш къде отиваш, имаш късмет. Аз знам.- намигнах й, тръгвайки самоуверено след нея. Вече започвах да се съмнявам, че обиколката ни ще завърши както го планувах, но до този момент тя не влизаше в нито една от "обикновените" категории.
Скоро вече бяхме стигнали до малката рекичка и тя случайно бе открила едно от любимите ми места както за отдих, релаксация и почивка, така и за измисляне на нови бойни стратегии.
- Поздравления, току-що случайно откри личното ми кътче за уединение. Засрами се. Преди никой не бе идвал тук.- погледнах я сериозно, поклащайки драматично глава, но след миг избухнах в смях. - Никой освен по-голяма част от лагера по време на игрите. - Вдигнах извинително рамене, очаквайки да се опита да хвърли някое камъче по мен.
- И кога ще ми покажеш уменията си на стената? Или ще чакаш специална покана? Или още по - добре ще си намериш съперник и ще ми покажеш, че си много по-добър от него?- Ерин явно се опитваше да ме предизвика, така е щях да изпълня желанието й... донякъде.
- За битката не знам, но мога да ти покажа нещо друго, което показва, че съм жесток. - Усмихнах и се чаровно, клякайки до поточето. - Наблюдавайте, милейди. Няма да Ви се отдаде втора такава възможност в живота и гарантирам, че много ще изпуснете. - Усмивката не слизаше от лицето ми, въпреки нарастващата ми концентрация. Съсредоточих се върху водата и след миг малка струя започна да образува различни по вид и големина спирали.
- Какво ще кажеш за това? Достатъчно добре ли е?- още не бях довършил изречението и няколко капки "случайно" изпръскаха Ерин, предизвиквайки смеха ми.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Erin Sh.
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Ерин Шадоу
Брой мнения : 1408
Join date : 06.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Пон 24 Ное 2014, 16:45

Няколко капки попаднаха върху нея, Ерин се засмя и поклати глада. Изхлузи се от камъкът и го изпръска с вода. Бе нагазила в реката и сега и кецовете и дънките и бяха мокри, при това доста.
Излезе от водата и седна на земята облягайки се на камъкът върху който бе до преди малко. Загледа се в блондинка замислено, но реши, че е твърде сериозна. А това никога не завършва добре. Затова и морковка рядко бе сериозна. Сега отново се усмихна лъчезарно.
- Е да кажем, че това си го биваше, но ... - сви устни за мислено докато завърташе очи сякаш бе отчаяна, но по - скоро сякаш казваше "искам още". - Но... можеш и още сигурна съм. Все пак тооолкова умен, красив, сексапилен и  надарен млад мъж като теб... би трябвало да може да прави нещо повече от това?!
Всъщност само го дразнеше, наистина и бе харесвало това което бе успял да направи. Бе някак си магическо, някак си тайнствено. А и Ерин и без това обичаше водата, преди често плуваше, но след като чудовищата бяха тръгнали по петите и нямаше особено време за забавление. Нещата тогава се бяха обърнали на триста и шестдесет градуса.
- И довечера ще спя в хижата на Хермес значи? Какви са хлапетата там? - погледна към небето,  как летеше времето щом вече клонеше към залез, даже вятърът бе станал една идея по - студен и Ерин обви ръце около тялото си, но не и беше особено студено. Май краката и бяха в най - голяма опасност тъй като бяха мокри. Надяваше се само да не настине, мразеше да е болна. Винаги го изкарваше много тежко с гърлото и направо все едно се задушаваше. - Хей, Алек... би ли ми помогнал да се.. климатизирам? Имам предвид всички тези неща.. бой с мечове, стрелба с лък... не ми звучат като нещо което бих правила, не са за мен..., но явно са част от ежедневието на един пулобог. Дали би могъл... да ми помогнеш със всичко това?
Сигурно той би отказал, сигурно всяко едно момиче го молеше за това, най - малко за да прекара още време с него и да се наслаждава на великолепното му излъчване и аромат, но Ерин този път нямаше задни мисли, наистина искаше да се впише в лагера и да се научи на всичко присъщо за един пулобог. Искаше да открие себе си, да бъде себе си.


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алек Делгадо
Полубог (G)
Полубог (G)
avatar

Име на героя : Алек Делгадо
Брой мнения : 57
Join date : 10.11.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   Сря 26 Ное 2014, 01:59

Погледнах възмутено и свих театрално устни.
-Само това ли ще кажеш за моите водни творение? И само това за моята прекрасна личност? - Поклатих глава. - Аз не съм само умен, красив, сексапилен и надарен, аз съм и много мил, невероятен с меча, много спокоен, много интелигентен, много бърз, много сръчен... И много, много скромен и стеснителен човек. - Идеше ми да избухна в смях, но се помъчих да се сдържа. Е, сега вече щеше да заяви, че съм най-самовлюбеното момче на света, но не беше голяма трагедия, всички мислеха това за мен, а и си беше вярно до някъде. Все пак в погледа на Ерин бях видял лек блясък - най-интелигентния поглед, който ме бе поглеждал и все пак типично момичешки.
Изправих се и седнах до Ерин подпирайки се на същия камък. Само един поглед ми бе достатъчен да видя, че краката и са мокри, както и почти цялата всъщност. Напрегнах се и само след миг я видях суха.
-Май така ще ти е по-добре. - Изправих се, колкото да сваля суичера от кръста си и сядайки отново го наметнах върху нея. - Не искам да си болна през първата си седмица тук все пак.. - Замислих се за въпроса и и се усмихнах. - Хлапетата на Хермес ще те харесат. Тя са... Те са много неща, не знам какво да кажа. Може би една от най-веселите хижи. - През ума ми пробяга спомена за първата ми седмица в лагера и същата тази хижа, в която щеше да остане Ерин. - Просто гледай да не се привързваш към вещите си, ако останеш там. - Наместих се, за да ми е по-удобно и погледнах водата. Няколко струйки се вдигнаха нагоре само за да се завъртят в поредниете спирали. Просто си играех, дори не полагах усилие, но усещах, че Ерин ги гледа.
-Искаш да те науча да се биеш? Някога държала ли си оръжие? Тичала ли си? - Не ми изглеждаше като момиче, което е отраснало в битки. Може би наистина беше дъщеря на Афродита. Все пак видях изражението и побързах да продължа. - Ще свикнеш, ще видиш. Много деца идват без да са виждали оръжие, а стават невероятно добри, просто трябва да си спокойна. Всеки тук ще гледа да ти помага, но ако държиш аз съм пътеводителя, ще го направя с удоволствие, ще си имаш най-добрия учител, който можеш да си пожелаеш.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Преди няколко дни в лагера   

Върнете се в началото Go down
 
Преди няколко дни в лагера
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Откриха крепостна стена от V век пр. Хр. в язовир "Тича"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Светът на Богове и Герои :: Минало/Бъдеще :: Минало-
Идете на: